Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
| Príomhchruthaitheoirí: | Zobel, M. (Údar), Weibelzahl, Horst (Údar), Mrose, Lisa (Údar) |
|---|---|
| Formáid: | LEABHAR |
| Teanga: | German |
| Foilsithe / Cruthaithe: |
Leipzig :
Fachbuchverlag,
1984
|
| Eagrán: | 5. Auflage, Sonderausgabe |
| Ábhair: |
Míreanna comhchosúla
-
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
de réir: Zobel, M., et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (1982) -
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
de réir: Zobel, M., et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (1978) -
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
de réir: Zobel, M., et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (1975) -
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
de réir: Zobel, Martin, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (1987) -
Schlank werden - gesund bleiben
de réir: Baunach, Eugen, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (1974)