Von Sankt Martin bis Silvester : Kulinarisches Brauchtum zur Weihnachtszeit
| Huvudupphovsman: | Prachtl, Rainer (Författare, medförfattare) |
|---|---|
| Övriga upphovsmän: | Cave (Fotos), Theresia (Bidragsgivare), Sroka (Gestalt.), Werner (Bidragsgivare) |
| Materialtyp: | Bok |
| Språk: | German |
| Publicerad: |
Leipzig :
St. Benno Verl.,
1989
|
| Upplaga: | 1.Aufl., 2.Teilaufl. |
| Innehåll/delar: | 1 poster |
Liknande verk
-
Von Sankt Martin bis Silvester
av: Prachtl, Rainer
Publicerad: (1989) -
Von Neujahr bis Silvester
av: Preißler, Helmut
Publicerad: (1983) -
Von Neujahr bis Silvester
av: Preißler, Helmut
Publicerad: (1982) -
Von Neujahr bis Silvester
av: Preißler, Helmut
Publicerad: (1981) -
Von Neujahr bis Silvester
av: Gute, Herbert
Publicerad: (1959)


